spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete elérhetőségei

Cím: Békéscsaba, Andrássy út 38.

Levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Pf. 570.
Telefon: +3630/207-4482 ; +3630/226-0322
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Nyitvatartási idő:

Hétfő – csütörtök: 9.00 – 16.00 óra
Péntek: 9.00 – 13.00 óra

CIVIL SZERVEZETEK, INFORMÁLIS KÖZÖSSÉGEK VEZETŐINEK, ÖNKÉNTESEINEK NYÁRI BENTLAKÁSOS MŰHELYE
2017. jĂşnius 13.

Helyszín: Doboz-Szanazug 

Időpont: 2017. augusztus 11-13.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete – a sok éves hagyományoknak megfelelően – ebben az évben is megrendezi szakmai műhelyét, amelynek fő témakörét az „Egyensúlyban – Hogyan lehet a munkahelyi, közösségi, magán élet közötti harmóniát megteremteni” című konferencia adja.
A kulturális és egyéb civil szervezetekben, közösségekben tevékenykedő tagok, vezetők esetében többször felmerül a túlterheltség kérdésköre.
A konferenciánk keretében a három szféra, „elfoglaltság” egymásra hatását vizsgáljuk és azt, hogyan befolyásolja az egyén (a család) életét, mindennapi tevékenységét.
Bővebb információ, részletes program 2017. június 20-tól a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail-ről igényelhető, valamint letölthető a civilek.csabanet.hu honlapról és az egyesület facebook oldaláról is.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

 

 
E-Napraforgó 2017. június
2017. jĂşnius 12.

null  

 
E-Napraforgó 2017. május
2017. május 15.

null  

 
E-Napraforgó 2017. április
2017. április 12.

null  

 
Békés megyei civil kerekasztalok találkozója
2017. március 16.

Miért jó együttműködni?

Békés megyében az utóbbi években jelentősen emelkedett a civil szervezetek, informális közösségek közötti kapcsolatokat elősegítő - nem bejegyezett - civil kerekasztalok száma. Ezen szervezetek meghatározó mozgatói egy-egy település kulturális, civil életének. 

A találkozó célja: információcsere, jó tapasztalatok átadása, ismeretek bővítése, kapcsolatok építése a kerekasztalok tagjai között. 

Időpont: 2017. március 24. (péntek) 13.30 - 16.00 óra

Helyszín: Új Nemzedék Békéscsabai Közösség Tér (Andrássy Úti Társaskör) Békéscsaba, Andrássy út 38.

 

PROGRAM 

13.30 - 13.45 

Az Új Nemzedék Békéscsabai Közösség Tér tevékenysége; ifjúságsegítő szolgáltatások a megyében

Előadók: Pikó Tamás közösségi tér vezető; Zsótér Mária ifjúságszakmai koordinátor

13.45 - 14.00

Országos tapasztalatok a civil kerekasztalok működéséről

Előadó: Pocsajiné Fábián Magdolna művelődésszociológus

14.00 - 16.00 

Civil - ifjúsági - kerekasztalok képviselőinek bemutatkozása; műhelybeszélgetés

- Nagybánhegyes - Pepó Jánosné

- Végegyháza - Horváth Judit

- Medgyesegyháza - Sütő Mária Márta

- Békéscsabai Ifjúsági Kerekasztal - Buzder Brigitta

 

A konferencián való megjelenés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát március 22 - ig szíveskedjen jelezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre. 

Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

 

 
E-Napraforgó 2017. március
2017. március 14.

null  

 
Figyelem,ismét megjelent a CivilTech program
2017. február 08.

A CivilTech program

A CivilTech Informatikai Adományozó Program a NIOK és a TechSoup partnerségének keretében valósul meg. A San Francisco-i székhelyű TechSoup nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével foglalkozik oly módon, hogy a vezető szoftver- és hardvergyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsolja össze.

A program azáltal, hogy az adományozott szoftvereket egy jelképes adminisztrációs / szolgáltatási díjért teszi hozzáférhetővé, csökkenti a szervezetek informatikai beszerzésének költségvetését. Az informatikai termékek adományozásával a nonprofit szervezetek szűkös költségvetéséből források szabadulhatnak fel egyéb technológiai beszerzésekre vagy más programterületekre.

A TechSoup adományozó program az Amerikai Egyesült Államokban 2002 óta működik. 2016-ig összesen 5,8 milliárd USD értékű szoftvert továbbított világszerte. Adatbázisában közel 750.000 nonprofit szervezet szerepel. A TechSoup 2004-ben Kanadára, míg 2006-ban az Egyesült Királyságra, Belgiumra és Lengyelországra is kiterjesztette a működését. Az utóbbi három országban a program beindítását követő két hónapban több mint 1 millió USD értékű szoftver adományt osztott ki. 2007-ben a partnerországok száma tovább bővült: a fent említett országokon kívül pl. Spanyolországgal, Dél-Afrikával, Ausztráliával, Írországgal, Indiával és Magyarországgal. Napjainkban már több mint 190 országban működik a TechSoup adományozó program.

A CivilTech program jelenleg a Microsoft, a Cisco, az O&O Software, a Symantec, a Google, az Adobe, a Bitdefender és a Tableau által felajánlott adományokat közvetíti. A NIOK és a TechSoup a jövőben más vezető technológiagyártók adományainak bevonását is tervezi a programba.

forrás: www.civiltech.hu 

 
E-Napraforgó 2017. február
2017. február 07.

null  

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB