spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. december arrow Civil szakmai műhely
Civil szakmai műhely
2009. december 09.

A Kötegyáni Baráti Kör és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete civil szakmai műhelyt szervezett 2009. december 1-én Kötegyánban. A civil szervezetek vezetőinek, tagjainak elsőként Petényi Roland, a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Közalapítvány (BMVA) projektmenedzsere tartott előadást. Ismertette a BMVA  tevékenységi körét, szólt a Mikrohitel Programról, említést tett a Kisvállakozói hitelről, de a legfajsúlyosabb téma  a civil szervezeteket érintő hitellehetőség volt.

A nonprofit hitel elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson a civil szervezeteknek az elnyert pályázataik utófinanszírozási gondjainak megoldásában. A résztvevők információt kaptak a pályázók körét, a kondíciókat, a benyújtandó dokumentumok listáját illetően is.

A következő előadó Ditzendy Károly Arisztid, HROD Kft. Emberi Erőforrás és Szervezetfejlesztési Kft. igazgatója volt, aki az IKSZT –  Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér  – címet elnyert pályázók jövőben feladatairól  és a pályázathoz kapcsolódó aktuális információkról  tájékoztatta a műhelyen megjelenteket.

Butora Hajnalka

Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB