spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. november arrow TAN-FOLYAM
TAN-FOLYAM
2009. november 11.

TAN-FOLYAM

TANULÁS A FOLYAMATOS FEJLŐDÉSÉRT  PROGRAM A BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK FEJLESZTÉSÉÉRT

TÁMOP-5.5.3-08/02-2008-0011.

A TAN-FOLYAM program hírei

A projekt diagnózis felvételének II. ütemében műhelymunkában vettek részt a programba bevont 32 civil szervezetnek a  képviselői. A műhelymunkák (3x2nap) a szervezetfejlesztők irányításával zajlottak. Ezen alkalmak során történt meg a diagnózisokhoz kapcsolódó adatgyűjtések eredményeinek visszacsatolása, valamint a diagnózis kiegészítése és elfogadása a civil szervezetek jelenlévő tagjainak közreműködésével.

A programban résztvevők között elindult a kapcsolatépítés, új ismereteket kaptak a személyiség típusokra, az együttműködésre, a szervezeti értékekre és a változásra fókuszálva.

A véglegesített diagnózisok adják az alapját a fejlesztési terveknek, amelyek kidolgozása a rendelkezésre álló dokumentumok alapján elkezdődött. A készülő fejlesztési tervek visszacsatolását a mentorok segítik. Véglegesítésére 2009. november 21-én kerül sor Békéscsabán, amikor a bevont szervezeteket egy újabb találkozóra hívjuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a www.tan-folyam.hu honlapon lehet tájékozódni a programmal kapcsolatos aktuális eseményekről.

TAN-FOLYAM
TANULÁS A FOLYAMATOS FEJLŐDÉSÉRT
PROGRAM A BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK FEJLESZTÉSÉÉRT

TÁMOP-5.5.3-08/02-2008-0011.

A projekt az Európai Unió támogatásával,

az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB