spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. április arrow AKTUÁLIS
AKTUÁLIS
2009. április 20.

Tájékoztató a 2009. évi NCA pályázatok aktuális állapotáról

A www.nca.huhonlapon az alábbi információ olvasható az NCA pályázatok aktuális állapotáról:

„2009. február 13-án zárult az első 2009. évi NCA pályázati felhívás beadási határideje, április 17-ig folyamatosan érkeznek be a pályázatok az egyes pályázati kiírásokra. Eddig összesen 12.318 pályaművet nyújtottak be az ESZA Kht.-hoz a civil szervezetek, de még folyamatosan dolgozzuk föl a papíralapú pályázatokat.

Örömmel vettük tudomásul, hogy a pályázatok száma az előző évihez képest növekedett és egyre többen választották az internetes pályázat benyújtását. A „Hiánypótlási felszólítás kiküldés határidő - terv” oszlopban tájékozódhatnak a hiánypótlási felszólítások kiküldésének várható dátumáról. Emlékeztetjük az e-pályázatot beadó szervezeteket, hogy a hiánypótlási felszólítást kizárólag EPER üzenetként és e-mailben fogják megkapni. Kérjük, hogy a hiánypótlási felszólításban foglaltaknak megfelelően járjon el, még akkor is ellenőrizze a felszólításban jelzetteket, ha biztos a megjelöltek meglétében, helyességében, mivel hiánypótlásra csak egy alkalommal van lehetősége. Hiánypótlásra a hiánypótlási felszólítás kiküldésétől számított 10 munkanapon belül, de legkésőbb a felszólítás megküldésétől számított 15 munkanapon belül van lehetőség.”

Az egyes kollégiumok pályázati kiírásaival kapcsolatos aktuális és tervezett határidőkről az www.nca.hu honlapon található táblázatból tájékozódhatnak.”

További információk:

A pályázatokkal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen is kaphatnak a pályázók az ESZA Kht ügyfélszolgálatától.

Békés megyében: Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Megyei Civil Szolgáltató Központ) – Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3. , Tel.: 66/530-207; e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges . Személyesen: hétfőtől – csütörtökig: 9.00 – 15.30 óra között; pénteken 13.00 óráig.


 

Paktum-Progress

A Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ tisztelettel meghívja Önt a „Paktum-Progress” A Békés Megyei Foglalkoztatási Paktum fenntartása című projekt keretében megrendezésre kerülő Szaghalmi Kistérségi Foglalkoztatási Fórumra.

A kistérségi fórum helyszíne: DaRMK Szeghalmi Kirendeltsége, Szeghalom, Bocskai út 8.

A kistérségi fórum időpontja: 2009. április 17. (péntek) 10.00-12.00

További információ: www.paktumstart.hu

forrás: www.paktumstart.hu


Felhívás

A Csabai Civil Szervezetek Szövetsége1%-ot népszerűsítő programot kíván megvalósítani 2009. május 8-án.

Célja, hogy a Békés megyében működő civil szervezeteket népszerűsítse az itt élő lakosok, vállalkozók, munkáltatók körében, ezáltal ösztönözve őket, hogy minél nagyobb számban ajánlják fel adójuk 1+1 %-át a civil szféra támogatására.

A rendezvényre olyan anyagot  kívánunk megjelentetni, amely bemutatja és népszerűsíti  a civil szervezeteket . A „Békéscsabai Civil Kisokos” című kiadványt eljuttatjuk a Békés megyében működő vállalkozóknak, az önkormányzat képviselőinek és  a média résztvevőinek. Várjuk azon – Békés megyében működő -  civil szervezetek jelentkezését, amelyek  a kiadványban meg kívánnak jelenni, vagy részt vennének a május 8.-i programon.

Részletes információ a 66/443-643; a 70/424-0822-es telefonszámon, vagy a civilszovetseg@globonet .hu címen kérhető.

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB