spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. január arrow KÖNYVAJÁNLÓ
KÖNYVAJÁNLÓ
2009. január 18.

Hálózatfejlesztés. Civil Műhely kötetek 2. proHáló - Hálózat a nonprofit szolgáltatások és a nonprofit szolgáltatók hálózatának fejlesztéséért.

(Szerkesztette: Groskáné Piránszki Irén) Pécs, 2008.

Kiadja a Nevelők Háza Egyesület (Pécs) együttműködésben a Kelet-magyarországi Közösségszolgálat Alapítvánnyal. (Debrecen).

A kiadvány (2003–2008-ig) a proHáló hálózat belső fejlesztése érdekében tett törekvéseket mutatja be. Elemezi azt a folyamatot, amely során a tagok az információs hálózat szintjéről eljutottak az együttműködési hálózatig. Az egyes szakaszokat a munka elemzésével, továbbá a fejlesztési folyamat során keletkezett dokumentumokkal mutatják be, remélve, hogy így a tanulságok gyakorlati alkalmazása is könnyebb lesz.

A proHáló tevékenységét a tagjai hitelesítik helyi szolgáltató és fejlesztő tevékenységükkel. A hálózati együttműködés formáinak, és módszereinek abban van meghatározó szerepe, hogy tagjait segíti, bátorítja, új ismeretekkel és kapcsolatokkal gazdagítja. Hogy ez hogyan sikerült, milyen módszereket és formákat alkalmaztak, erről szól a kiadvány.

A proHáló hálózat szerkesztésében és kiadásában eddig két kiadványt jelent meg. A szerkesztők célja az volt, hogy időről időre egy kicsit megállva, összegezzék az elért eredményeiket és megosszák tapasztalataikat a nonprofit szervezetek széles körével.

A kiadvány a proHáló tagszervezeteinél szerezhető be, akiknek elérhetősége www.prohalo.hu portálon megtalálható.

forrás: www.prohalo.hu

ProHáló érték

Megjelent a ProHáló érték – a proHáló időszaki kiadványának legújabb száma.

Az újság letölthető a www. prohalo.hu – honlapról.

 

 
< Előző
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB