spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. szeptember arrow KÖNYVAJÁNLÓ
KÖNYVAJÁNLÓ
2008. szeptember 21.

Az Ifjúságügy címmel megjelent könyv a modellalkotás igényével olyan elképzelést vázol fel, amely meghatározza az ifjúsági szakmát, ifjúsági munkát, ifjúságügyet, választ ad azon kérdésekre, hogy kik a szereplői-művelői-alanyai, mit csinálnak, miért  milyen területek tartoznak tevékenységeikhez, miben különbözik feladatuk az oktatási világétól.

Az ifjúsági szektorban tevékenykedők többsége szerint az ifjúságügy, csakúgy mint két évtizede a szociális szektor, mára önálló szakmává érett. Bár módszerei nem egyediek (kölcsönveszi a szociológia, vezetéselmélet, politológia, pszichológia eszköztárát), témája mégis önálló: olyan sajátos élethelyzettel és szakmával foglalkozik, amely nem elsődleges tárgya más tudományterületeknek.

A könyv igyekszik tehát részletesen és alaposan tárgyalni az ifjúságügy, ifjúsági szakma, ifjúsági munka helyzetét és folyamatait, módszereit és eredményeit.

A 650 oldalas Ifjúságügy címmel megjelent könyv most 3990 forint+postaköltségért vásárolható meg. Rendelés: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


 

2008 - A kultúrák közötti párbeszéd európai éveInkei Péter és Tóth Veronika a 2008 - A kultúrák közötti párbeszéd európai éve című füzetben bemutatják az európai kezdeményezés céljait és főbb eseményeit, vázolják, hogyan zajlik az év Magyarországon, bemutatnak olyan projekteket, amelyeknél hangsúlyos elem a kultúrák párbeszéde, illetve megmutatják, hogyan illeszkedik a kezdeményezés az Európai Unió egyéb programjaihoz.

Szerzők: Inkei Péter - Tóth Veronika
Oldal: 40
Ár: ingyenes

forrás: www.kulturpont.hu

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB