spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. augusztus arrow KÖNYVAJÁNLÓ, CD AJÁNLÓ
KÖNYVAJÁNLÓ, CD AJÁNLÓ
2008. augusztus 25.

Kézikönyv civileknek

Kucsera Tamás Gergely könyve 2008-ban digitális formában jelent meg immár harmadik alkalommal. Az átdolgozott kiadás egy csokorba szedi mindazon ismereteket, amelyekre egy civil szervezetnek szüksége lehet. Információval szolgál a civil szervezetet létrehozni kívánó magánemberek számára is és a már működő szervezetek számára is.

Kiadó: Nemállami Felsőoktatási Intézmények Országos Régiója Egyesület , Budapest

A CD  a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének irodájában - Békéscsaba, Kiss E. u. 3. -  ingyenesen átvehető.

 

Ingyenes 1%-os hirdetési lehetőség - Újra megjelenik a Nonprofit Közlemények

 

A Civil Iroda Alapítvány Kuratóriuma 2003-ban alapított egy országos terjesztésű újságot, amelynek elsődleges célja, hogy abban az érintett szervezetek meg tudják jelentetni az 1%-hoz kapcsolódó sajtóközleményeiket. A jogszabály ugyanis nem határozza meg, hogy milyen sajtótermékben kell megjelentetni a közleményt. Így erre gyakorlatilag minden olyan kiadvány alkalmas, amelyet a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény alapján hoztak létre. A „Nonprofit Közlemények” című újságunkat a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma 2.2.4/1150/2003. lajstromszám alatt nyilvántartásba vette. Így ez a sajtótermék alkalmas arra, hogy abban jogszerűen megjelenjenek a szervezetek közleményei, és ezzel teljesítsek jogszabályi kötelességüket.

A 2008. évi megjelenés immáron a hatodik megjelenése lesz a kiadványnak. Az elmúlt időszakban több abban hirdető szervezetnél volt APEH ellenőrzés és a megjelentetés ezen módját megfelelőnek, jogszerűnek találták.

 

A kiadványt megküldjük a hirdető szervezetnek, az általuk megjelölt könyvtárnak, az összes APEH igazgatóságnak és az ügyészségnek. Ezzel biztosítva van a kiadvány nyilvánossága is.

 

A hirdetmények megjelentetése INGYENES. A források maximum 800 szervezet hirdetésének megjelentetését teszik lehetővé. A kéréseket a beérkezésük sorrendjében teljesítjük. A hirdetményeket a www.kozhasznusag.hu címen találhat.

 

forrás. www.civil.info.hu

 

 

 

 
< Előző
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB