spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. március arrow Sarkad és térsége Ifjúságáért Egyesület
Sarkad és térsége Ifjúságáért Egyesület
2008. március 24.

A Sarkad és térsége Ifjúságáért Egyesületet 2006. augusztus 17-én alapított 10 elszánt, sarkadi fiatal, azzal a céllal, hogy amennyire ez tőlük telik, felpezsdítsék a Sarkadon és kistérségében élő fiatalok kulturális, szabadidős tevékenységeit. Kezdetben nagy vita volt az egyesületen belül, hogy csak helyi szinten, avagy kistérségi szinten tevékenykedjünk.

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy a célok meghatározásánál kistérségi szintet veszünk figyelembe, azonban mivel még -nem csak a tagok kora miatt- egy fiatal egyesület vagyunk, kezdetben helyi, sarkadi szinten kezdjük el szervező tevékenységünket, majd a későbbiek folyamán, mikor már elég tapasztalattal és háttérrel (elsősorban anyagi jellegű) rendelkezünk, kiterjeszthetjük a tevékenységünket kistérségi szintre is. Eddigi tevékenységünk legnagyobb mérőfoka talán az, hogy a Sarkadi Városszépítő Egyesülettel és a Bartók Béla Művelődési Központtal karöltve sikerült elindítanunk egy olyan klubéletet Sarkad városában, a SaRocK Klubbot, amely nem csak a kistérségben, hanem egész Békés Megyében párját ritkítja. Ezen klubélet jellemzői, hogy hétről hétre élő zenével próbáljuk kicsalni a fiatalokat a kocsmákból, hiszen napjaink legnagyobb problémája, hogy a fiatalok szabadidejük nagy részét, kocsmákban töltik el. Sikerült továbbá olyan zenekarokat találnunk, melyek elsősorban fiatalokból állnak, azonban előfordul olyan is, hogy csak lélekben fiatalok zenélnek koruknál fogva fiatalnak tekinthető diákoknak. Hétről hétre egyre többen látogatják programjainkat. A rendezvények során a hazai rock zenei palettájának valamennyi stílusát felvonultatjuk és bemutatjuk. A jelenlegi taglétszámunk 26 fő, mely kevésnek tűnhet, azonban meg kell jegyezni, hogy ezek azok a fiatalok, akik amikor valamilyen programot kell szervezni, mindig segítőkészek és tettre készek.

Elérhetőségeink: 5720 Sarkad, Vár u. 2/b

Tel.:06303864711, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

Nagy Richárd

elnök

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB