spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. február arrow HÍREK, INFORMÁCIÓK, RENDEZVÉNYEK
HÍREK, INFORMÁCIÓK, RENDEZVÉNYEK
2008. február 19.

Békési barangolások a Körösök Völgye Turista Egyesülettel

Békés megyei nyílt túrák, rendezvények 2008-2009

A túranaptár időrendben tartalmazza a békés megyei természetjáró szervezetek, közösségek nyílt (bárki számára nyilvános) túráit. A túrák nagy része Békés megyében vezet, kisebb része az ország más tájain, vagy a környező országokban. Mivel a naptár jellemzően az év elején áll össze, érdemes a túrák előtt a megadott elérhetőségek valamelyikén érdeklődni az esetleges változások miatt.

További információk a www.kvte.hu oldalon találhatók.


 

DARKE

A Dél-alföldi Regionális Közművelődési Egyesület az ifjúsági szervezetek, formális és nem formális csoportok, az ifjúsági szakemberek, a területen szolgáltatásokat nyújtó szervezetek, intézmények, az önkormányzati ifjúsági referensek bevonásával, véleményének kikérésével szeretné a Regionális Ifjúsági Stratégia további szöveg-pontosításait elkészíteni.

A http://darke.csabanet.hu oldalról is letölthető kérdőívek segítségével a stratégiát megalkotó team még több információval rendelkezne, hiszen az eddigiekben főként a 2005. évi Regionális Ifjúsági Helyzetelemzést használták alapul.

A régió ifjúságügyben érintett szereplői a kérdőívek kitöltésével segíthetik a készülő Regionális Ifjúsági Stratégia mind szélesebb körű társadalmi nyilvánosságát!


 

MEGHÍVÓ

„Képezze magát! Kedvcsináló 45-ön felülieknek”

regionális konferencia

Kecskemét, 2008. február 26. (kedd)

Miért lényeges az egész életen át tartó tanulás? Miért van szükség ismereteink folyamatos frissítésére? Milyen helyi oktatási és képzési lehetőségek állnak rendelkezésre a dél-alföldi régióban? Milyen szerepet játszanak ismereteink bővítésében a vidéki közösségi központok? Hogyan javíthat a naprakész tudás a 45 éven felüliek munkaerő-piaci helyzetén? Mit jelent mindez európai kitekintésben?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk „Képezze magát! Kedvcsináló 45-ön felülieknek” című regionális konferenciánkon, melyre Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyéből várunk résztvevőket.

A rendezvény

időpontja:                  2008. február 26. (kedd)  10.00 – 15.00 óra

helyszíne:                   Katona József Megyei Könyvtár

                                   (6000 Kecskemét, Piaristák tere 8.)

A konferencia részletes programját, mely délelőtti plenáris ülésből és délutáni csoportos foglalkozásból áll, külön kapják meg a résztvevők. A résztvevőket szendvicsebéden látjuk vendégül.

A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány a Munkaerőpiaci Alapból támogatja. Együttműködő partnereink:

  • Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége, Budapest
  • EU Munkacsoport Közhasznú Egyesület, Budapest
  • Katona József Megyei Könyvtár, Kecskemét
  • Kecskeméti Regionális Képző Központ

A konferencián történő részvétel nyitott és ingyenes. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. További információ és jelentkezés a szervező Európa Háznál a (1) 356-8440-es telefonszámon, vagy az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB