spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. február arrow AKTUALITÁSOK
AKTUALITÁSOK
2008. február 19.

2008. évi regisztrációs díj az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER).

Értesítjük Önöket, hogy az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) rendszerhasználati díját a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a 2008. évre vonatkozóan 3000 Ft-ban állapította meg.

A döntés értelmében a társadalmi szervezetektől és az alapítványoktól a Minisztérium átvállalja az idei rendszerhasználati díj megfizetését.

A 2008 évi pályázatok kiírására várhatóan február-március hónapokban kerül sor. Az előző évhez hasonlóan regisztrálni egy naptári évben egyszer szükséges az EPER rendszerbe, amely egyszeri regisztrációval a Pályázó bármennyi internetes pályázatot jogosult beadni az adott naptári évben az ESZA Kht. által kezelt hazai pályázatokra. Az érvényes regisztrációs nyilatkozatot legkésőbb az adott naptári évben elsőként beadott internetes pályázat beadási határideje napján kell benyújtani a pályázatkezelőnek.

A regisztrációs díjat az első pályázat benyújtása előtt kell a pályázatkezelő 10032000-00286318-00000031 számlájára befizetni. A regisztrációs díj befizetésekor az EPER-ben megadott felhasználónevet vagy a szervezet adószámát a megjegyzés rovatban kell feltüntetni.

Forrás: www.nca.hu


 

Elindult a CivilTech Informatikai Adományozó Program

A Nonprofit Információs és Oktató Központ 2008 januárjában indítja új programját a közhasznú szervezetek informatikai segítésére. A CivilTech Informatikai Adományozói program az amerikai TechSoup által működtetett globális adományozó program részeként a Microsoft támogatásával jött létre, annak érdekében, hogy a magyar civil szervezetek is hozzáférhessenek a legnagyobb szoftver- és hardvergyártó cégek adományaihoz. 

A CivilTech program jelenleg a Microsoft és a CISCO által felajánlott adományokat közvetíti, amelyeket egy csekély szolgáltatási díj ellenében ingyenesen biztosít a közhasznú minősítéssel rendelkező és az adományozó partnerek által meghatározott kritériumoknak megfelelő szervezeteknek. A közhasznú szerveztetek a www.civiltech.hu portálon keresztül regisztrálhatnak és jelentkezhetnek a programra. A jogosult szervezetek Microsoft termékekből egy kétéves rendelési periódus során összesen hatféle terméket igényelhetnek termékenként maximum 50 felhasználói licenccel.  A CISCO programjában a rendelhető termékek számát az egy évben kérelmezett termékek után fizetett szolgáltatási díj maximálásával határozzák meg.

A CivilTech Programmal és a www.civiltech.hu portállal kapcsolatos kérdéseivel keresse a NIOK Alapítvány és az országos civil szolgáltató partnerhálózat, a CISZOK-ok munkatársait.

Elérhetőség, további információ: www.civiltech.hu

NIOK Alapítvány 1/315-3151

Makádi Zsófia - CivilTech programvezető Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Kereszturi Zoltán – CivilTech informatikai segítségnyújtás Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Békés megyében: Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Megyei Civil Szolgáltató Központ) e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; telefon: 66/530-207

Forrás: www.civiltech.hu


 

Internetes portált hozott létre az adakozó kedvűeknek a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK). A www.adhat.hu portálon olyan információkhoz, tippekhez, jogi és technikai segítséghez lehet jutni, amely jócskán megkönnyítheti az adományozást. A portál alapja a NIOK Alapítvány adatbázisa, amelyben több mint 11 ezer civil szervezetről találhatóak információk - közölte az adhat.hu programvezetője egy keddi sajtótájékoztatón.

Forrás: www.niok.hu

 


 

Kalapács alatt a civil szervezetek

Árverésre bocsáthatják szolgáltatásaikat és termékeiket a magyarországi civil szervezetek. A Civil Licit elnevezésű rendezvényre olyan non-profit szervezetek jelentkezhetnek, amelyek a licitre kínált szolgáltatásukkal, programjukkal az esélyegyenlőség megteremtését segítik elő.

Forrás: www.nonprofit.hu

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB