spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. november arrow CIVILIÁDÁN A KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐK
CIVILIÁDÁN A KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐK
2007. november 19.
A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete munkatársai a Civiliádán jártak. A magyarországi civil szervezetek éves találkozóját, a Civiliáda kiállítást és szakmai programsorozatot és az ahhoz kapcsolódó országos konferenciát , október 18-19-én rendezték meg, immár tizenkettedik alkalommal Budapesten.

A program első részét, az „Esélyt a civileknek” elnevezésű konferenciát a Magyar Tudományos Akadémia épületében tartották olyan előadókkal, mint Dr. Gurmai Zita, európai parlamenti képviselő, Dr. Anne-Marie Sigmund, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság volt elnöke, Balogh Zoltán, a Nyíregyházi Főiskola Karrier Irodája vezetője.
A kiállítást már egy másik helyszínen, az Aranytíz Művelődési Házban Dr. Tóth János, a Magyar Gazdasági és Szociális Tanács soros elnöke, Pócs Margit, Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának civil referense nyitotta meg.

A kiállítók között képviseltette magát, a civil szolgáltató központok hálózata  is, melynek standján a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete által megjelentetett Napraforgó újságot is meg lehetett találni.

 

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB