spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. november arrow AKTUÁLIS!
AKTUÁLIS!
2007. november 19.

Tegye ismertebbé civil szervezetét!
Adománygyűjtést segítő adatbázis épül Magyarországon

A Közép-Európa legnagyobb és legkeresettebb szolgáltató adatbázisa a Nonprofit Önarckép  fejlődése nem áll meg. Az adományozási kultúra fejlesztése érdekében civil szervezetünk, a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány decemberben indítja új, adományozási portálját. Így, az eddig igen keresett 1+1% mellett, az adományozást is jobban tudjuk majd segíteni.

Az új portál célja, hogy egy helyre gyűjtsön össze minden olyan szükséges információt és tudnivalót, mely mind az adakozók, mind pedig az adományokat fogadók (civil szervezetek) munkáját segíti.

 

Mit fog nyújtani az adományportál a felhasználóknak?

§        Segítséget nyújtunk a felhasználónak, hogy könnyebben tudjanak választani az adomány-kérésekből.

§        Átláthatóvá tesszük az adományozás folyamatát.

§        Közvetlen kapcsolatot teremtünk a résztvevők között, különböző eszközökkel segítjük, hogy az adományok arra a helyre kerüljenek, ahol tényleg szükség van azokra.

§        Segítjük az átgondolt adományozói kapcsolatok kialakulását, motiváljuk az oda-vissza csatolást a felek között.

§        Lehetőséget adunk a civil szervezeteknek arra, hogy az adatbázisban megjelölhessék adományigényeiket (pénz, tárgyi, vagy szolgáltatás-béli), és a jövőben online átutalt adományokat is fogadhassanak.

 

Az adományportál egyik legfontosabb eleme a NIOK Alapítvány által működtetett www.nonprofit.hu portálon található Nonprofit Önarckép adatbázis, melybe várjuk újabb civil szerveztek jelentkezését, illetve a már benne szereplők adatainak frissítését és bővítését. Az új, az adományportálon megjelenő adatbázis az adományozók számára teszi átláthatóbbá, és felhasználóbaráttá az adatlapon megjelenő információkat.

 

(forrás: www.niok.hu , www.nonprofit.hu , www.pesticivil.hu)

 

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB