spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. május arrow ÁPRILIS: AZ NCA HÓNAPJA VOLT...
ÁPRILIS: AZ NCA HÓNAPJA VOLT...
2007. május 13.

2007. április 6-án, a békéscsabai Polgármesteri Hivatalban került megrendezésre  a

- Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete szervezésében -  a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatait bemutató szakmai nap.

A több, mint 100 szervezettől megjelent képviselők megtudhatták, hogy melyek azok a legfontosabb tudnivalók, amelyeket célszerű figyelembe venni, mielőtt benyújtanásra kerülnének a pályázatok.

 

Hajnal Edit, a Csabai Civilek Irodájának vezetője ismertette az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiumának pályázati kiírását, és az adatlap kitöltésével kapcsolatos hasznos információkat.

Az ESZA Kht. Dél-alföldi Irodájának képviseletében Szűcs Nikoletta, és Restye Tünde tájékoztatta a megjelenteket az új pályázatkezelési rendszer használatáról, és az elektronikus pályázási módszerekről. 

Sajti Anikó, ismertette a Megyei Civil Szolgáltató Központ tanácsadási időpontjait, elérhetőségeit, és a kistérségi információs napok időpontjait, programját.

A megyei információs napon kívül még Sarkadon, Medgyesegyházán, és Szeghalmon is lehetőségük nyílt a civil szervzeteknek az NCA pályázataival kapcsoatban kérdezni, és kérdéseikre választ kapni.

 

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB