spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. január arrow FELHÍVÁS
FELHÍVÁS
2007. január 19.

"A Valódi Civil Partnerségért díj" - jelölési felhívás!

Partnerség, együttműködés, összefogás, közös munka – rendszeresen hallhatjuk ezeket a kifejezéseket, ha a közigazgatás és a civil szektor kapcsolata kerül szóba, de azt is tudjuk, hogy sok esetben nem valósul meg a közigazgatási szervek – legyenek ezek helyi vagy országos intézmények – és a civil szervezetek tényleges együttműködése.

 

Ezzel együtt – reméljük - több olyan közigazgatási szerv, intézmény is létezik, amely a civil szféra irányába tanúsított, követendő magatartásával mások számára is példát mutathat. Tevékenységük, követendő példájuk azonban sok esetben rejtve marad, ezért az Ökotárs Alapítvány által koordinált  Civil-Társ Trust Programiroda életre hívja a

 

„Valódi Civil Partnerségért díjat”.

 

A díjjal a Programiroda olyan helyi közigazgatási szerveket, intézményeket kíván elismerni, melyek egy adott program illetve ügy kapcsán, hatékonyan egyeztettek, együttműködtek a civil szektor képviselőivel. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet ennek fontosságára, és ezáltal hosszú távon elősegítse, hogy a közigazgatási szervek a civilek, mint megkerülhetetlen és professzionális partnerek véleményét kikérjék, valamint az általuk megfogalmazott igényeket és javaslatokat ténylegesen mérlegeljék és megvalósítsák.

A díjra, civil szervezetek jelölhetnek olyan helyi önkormányzati vagy területi közigazgatási intézményeket, amelyek a civilekkel való példás, partneri magatartásról tettek tanúbizonyságot

 

Jelölni egy konkrét együttműködés, ügy leírásával, pályázati űrlap kitöltésével lehet (az űrlap letölthető az www.okotars.hu/trust oldalról).

 

 

A jelöléseket 2006. február 20-ig várjuk levélben vagy e-mailen (postacímünk: 1463 Budapest, Pf.: 931, illetve e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ). Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük, keresse Móra Veronikát, az Ökotárs Alapítvány igazgatóhelyettesét az alábbi elérhetőségeken: a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy 06-1/411-3510.

 

Kérjük, tekintsék át a pályázati kiírást, és ha ismernek olyan önkormányzati vagy területi szervet, mely példaértékű partnerségi együttműködése folytán érdemes lehet a díjra, jelöljék!

 

Részletes információ: www.okotars.hu

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB