spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2013. február arrow Együtt a közösségekért!
Együtt a közösségekért!
2013. február 11.

Kezdetét veszik az első foglalkozások

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete február 12-én indítja útjára az „Együtt a közösségekért!” (TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0325) című projekt keretében a 2013. I. félévére tervezett foglalkozásokat. Az első alkalommal a Szigligeti Utcai és Kazinczy Lakótelepi óvodások egy csoportja személyiségfejlesztő és önismereti szakkörön vehet részt, ahol játékos formában a képességeik sokoldalú fejlesztése valósul meg.

 

Majd másnap az oktatási intézményekben is elkezdődik a munka, beindulnak a kis játékmester-képző foglalkozások, elsőként Békéscsabán és Kunágotán, majd Kétsopronyban és Csanádapácán. Ebben a formában a 3-4. osztályos gyermekek különböző személyiségfejlesztő, kreativitást serkentő játékokat sajátíthatnak el, mely által a későbbiekben képessé válnak korosztályi közösségek építésére.

A következő héten elkezdődnek a 6-8. osztályosok számára meghirdetett közösség-társadalomfejlesztő szakkörök is Körösnagyharsányban, Csanádapácán, Magyarhomorogon és Kunágotán. Ezeken az alkalmakon a tanulók kompetenciafejlesztése zajlik, az állampolgársággal, demokráciával kapcsolatos ismereteiket bővíthetik, meglévő tudásukat gazdagíthatják.

 

Butora Hajnalka
projektmenedzser

Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete

Székhely: Békéscsaba, Luther u. 6.

Levelezési cím: 5601 Békéscsaba, Pf. 570.

Telefon/fax: 66/333-263

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

civilek.csabanet.hu

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB