spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2012. december arrow KIADVÁNYAJÁNLÓ
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2012. december 10.

Megjelent a Szín – Közösségi Művelődés 17/5 lapszáma

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy november 15-én megjelent a lap 17/5 száma, mely az őszi beharangozót megerősítve, tartalmában és formájában is a közművelődés terén végbemenő változásokat tükrözi.

Az írásokon keresztül közösségek, s az értük, velük dolgozó szakemberek portréi rajzolódnak ki, továbbá olyan újszerű kezdeményezések, fejlesztések, melyek a lokális társadalmi kapcsolatok megerősítését szolgálják, s például szolgálhatnak másoknak is.

Az előfizetési lehetőséget korszerű, csomagajánlatokat is tartalmazó megrendelővel gazdagítottuk, így egy-egy közösség, intézményhálózat akár 400-500 forintos áron is megvásárolhatja az újságot.

A folyóirat a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a 06/1 201-5764 faxszámon rendelhető meg. Lehetőség van egyedi lapszámok megrendelésére és a 2013. évi teljes évfolyam előjegyzésére is.

Forrás: MMIKL

 

Változó civil világ

Kézikönyv civil szervezetek számára

Szerzők: Dr. Bódi György, Dr. Gécziné dr. Bárdosi Eszter, Kahulits Andrea, Dr. Kákai László, Dr. Lakrovits Elvíra, Dr. Lele Zsófia

A kötet átfogó képet nyújt a civil szervezetek létrehozásával, működésével és gazdálkodásával kapcsolatos feladatokról, kötelezettségekről, az igénybe vehető adókedvezményekről, mely ismeretek a mindennapi működésben segíthetik a szervezetek munkatársait.

A szerzők a szektor elismert szakértői, akik között található jogász, közgazdász, politológus, NEA-kollégiumi elnök, és civil ügyekben eljáró gyakorló bíró is. Felkészültségük és gyakorlati tapasztalataik garanciát jelentenek arra, hogy a kézikönyv olvasói hasznosítható ismeretekhez jussanak, így a téma iránt mélyebben érdeklődőknek is bátran javasoljuk a kézikönyvet.

A kiadvány a következő kérdésekre koncentrál:

- alapítás, nyilvántartás,

- működéssel kapcsolatos kérdések,

- a civil szervezetek gazdálkodása,

- adózás és számvitel,

- a civil szervezetek támogatása.

A kiadvány megrendelhető a http://complex.hu/Valtozo-civil-vilag@70_1528_kiadvany.html oldalon.

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB