spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2012. november arrow PÁLYÁZATOK
PÁLYÁZATOK
2012. november 09.

 

XI. "Csak tiszta forrásból..."

A Békéscsabai Kulturális Központ Lencsési Közösségi Háza és a Márvány Fotóműhely országos PREMFOTÓ pályázatot hirdet XI. "Csak tiszta forrásból..." címmel.

A pályázatra kizárólag fekete-fehér, papír alapú fotó küldhető.

Pályázati feltételek:

1. A pályázaton részt vehet minden Magyarországon-, illetve a határainkon kívül élő magyar fotós.

2. A pályázat témája kötetlen, más pályázatokon még nem szerepelt képeket kérünk beküldeni.

3. Sorozatot, kép-párokat nem fogadunk el.

4. Egy szerzőtől legfeljebb öt (5) fekete-fehér fotó küldhető be.

5. A képek mérete: hosszabbik oldala minimum 36 - max. 40 cm, rövidebbik oldala min. 20 cm  legyen.

Nevezési díj: 1200.- Ft (bankszámlaszám: 11733003-15771810)

Díjazás: I., II., III., díj, valamint különdíj.

Beérkezési határidő:

2013. február 20.

Kiállítás megnyitása:

2013. március 15-én, 15 órakor.

Jelentkezési lap és bővebb felvilágosítás kérhető: (66) 456-177,

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

 

Pályázati felhívás gyermekek és fiatalok közösségeinek, valamint ifjúsági civil szervezetek téli táborozási programjának támogatására

(IFJ-GY-12-D)

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek téli táborozási programjának támogatására.

A pályázat célja, hogy olyan Magyarország területén megvalósuló értékközpontú és értékteremtő táborozási programokat támogasson, amelyek szervesen illeszkednek a gyermek és ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, munkájába, erősítik a közösségeket, a haza és a lakóhely szeretetére nevelnek, biztosítják a szabadidő hasznos eltöltését és hozzájárulnak a fiatalság egészségmegőrzéséhez.

Legalább három napos bentlakásos táborozás támogatható a programban, amelyek 2012. december 1. és 2013. május 31. közé eső időszakban valósulnak meg. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyeket vesznek igénybe.

A rendelkezésre álló keretösszeg 35.000.000 Ft, pályázatonként legfeljebb 600.000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. november 12.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2012. december 18.

Pályázati kiírás, útmutató letölthető a www.ncsszi.hu oldalon, a Pályázatok menüpont alatt.

 

 

TÁMOP-pályázat

Újra pályázható a kulturális intézmények tanórán kívüli nevelési feladatok ellátásában való részvételének támogatása érdekében kiírt pályázat.

Az Új Széchényi Terv keretében megjelent TÁMOP-3.2.13-12/1 jelű, „Kulturális intézmények részvétele a tanórán kívüli nevelési feladatok ellátásában” című pályázat dokumentációja bizonyos pontokon megváltozott, illetve a kiíráshoz kapcsolódó kitöltőprogram a módosításokkal összhangban javításra került.        

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megvalósítás 14 hónapos lett, eszközbeszerzésre nincs mód, továbbá a pályázói kör bővült közművelődési civil szervezetekkel.

A kiírás részletei a pályázati dokumentációban: http://www.nfu.hu/doc/3424

 

 

Szólj bele!

A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) a Szólj bele! – konzultáció helyben Program keretében pályázatot hirdet helyi vita-események szervezésére.

A pályázat célja: Olyan közösségfejlesztő kezdeményezések pénzügyi és szakmai támogatása, amelyekben központi szerepet kap a fiatalok és döntéshozók párbeszéde valamint a vitakultúra-fejlesztés módszertana, a disputa. A Program célkitűzése, a fiatalok vita- és érdekérvényesítő készségének, kritikus gondolkodásának fejlesztése, közösségi részvételük erősítése, és a formális vita népszerűsítése a helyi/települési/iskolai közösségekben.

A pályázat célcsoportja: minden olyan iskolai vagy iskolán kívüli közösség, amely megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik egy vitaprojekt lebonyolításához (a vitakultúra-fejlesztéssel kapcsolatban rendelkezik már előzetes tapasztalatokkal).

Vitaprojektnek minősülhet: disputa csapatok közti ifjúsági csere, találkozó; tematikus iskolai vitanap; nyilvános vitabemutató; települési/iskolai vitafórum; vitafesztivál; vitaverseny (regionális, helyi vagy iskolai szintű); iskolai/települési vitaklub alapítása, stb.

A pályázaton elnyerhető támogatás maximális összege: 180 000 forint. A pályázat előfinanszírozott. A pályázaton biztosítandó önrész a program bruttó összköltségének minimum 30%-a (mely rendelkezésre állhat készpénzben és tárgyi, ill. személyi erőforrásokban).

A Pályázati Program keretében kiosztható összeg mindösszesen:   5 400 000 forint.

A projektek megvalósulása:    2012. december 1. és 2013. április 30. között.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. január 31-én vagy a támogatási keret kimerüléséig

Pályázati kiírás, útmutató, információ a http://3d.i-dia.org/   oldalon található.

Érdeklődni lehet: Mikó Gábor Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; +36305008373

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB