spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2011. február arrow KIADVÁNYAJÁNLÓ
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2011. február 10.

Richard Templar: A vezetés 100 szabálya –mert a munkatársakat irányítani kell

A könyvben megtalálható alapszabályok segítenek abban, hogy mikor mit mondjunk és tegyünk, és azt is megtudhatjuk, hogyan hozhatjuk ki csapatunkból a legjobbat. Egyszóval ezek a szabályok képezik sikeres üzleti karrierünk alapját. A szabályok megismerését követően életünk sokkal könnyebb lesz, és még nagyobb sikereket könyvelhetünk majd el.

A kiadvány megtalálható a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének szakkönyvtárában és igény esetén személyesen az irodában (Békéscsaba, Andrássy út 3.) kölcsönözhető.

 

Fókuszban a szervezetfejlesztés
Megjelent a proHáló érték

A proHáló időszaki kiadványa (IV.évfolyam 3. szám)

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjának (TÁMOP) keretében a „Társadalmi befogadás, részvétel erősítése” című 5. prioritás részeként kiírásra került 2008-ban egy pályázat, mely alapvető irányként a „helyi kisközösségek, a civil társadalom erősítését” jelölte meg. A konstrukció közvetlen célként civil szervezetek komplex szervezetfejlesztését fogalmazta meg, mely fejlesztéssel, megerősödésük, működésük stabilizálása által képesek legyenek hazai és nemzetközi programokban való aktív részvételre. Az országos szinten összességében 1000 millió forint kerettámogatásból megyénként 1-1 fejlesztési program került támogatásra.

A proHáló Hálózat 12 tagszervezetéből 7 főpályázóként, vagy partnerként közvetlenül is részt vett a 18 hónapos projektben. A proHáló érték különszáma 6 szervezet projektjének összegzését mutatja be.

A kiadvány megtalálható a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének szakkönyvtárában és igény esetén személyesen az irodában (Ibsen Ház - Békéscsaba, Andrássy út 3.) kölcsönözhető.

 

2010-ben is változatlanul alacsony szinten a hazai közbizalom

Az elmúlt év őszén 6. alkalommal végeztek hazai közösségfejlesztő szervezetek országos felmérést az Állampolgári Részvétel Hetén. A 3000-nél több válaszadó véleményéből összeállított KÖZBIZALOM 2010 gyorsjelentés ennek a feltárásnak az eredményeit foglalja össze. Részletek a www.kozossegfejlesztes.hu; www.arh.kozossegfejlesztes.hu oldalon találhatók.

 
< Előző
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB