spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. november arrow FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2010. november 11.

Tisztelt Civil Szervezeti Képviselők!

A Külügyminisztérium szervezetésében 2010. október 21-én a Parlament adott helyet a magyar soros EU-elnökség prioritásaival kapcsolatos konferenciának.

A konferencián a megjelent civil szervezeteket tájékoztatták a kormányzat állásfoglalásáról, kitűzött feladatairól és kérték a szervezeteket az együttműködésre.

A tervezett civil szervezeteket érintő konferenciák:

        - 2011. január 8. Millenáris Park;

        - 2011. február 17-18. Millenáris Park;

        - Civil-Kormányzati -Üzleti konferencia  (április); 

        - 2011. május 9. Európa Nap;

        - Önkéntesség Hete;

Kapcsolódó pályázatok: http://www.kum.hu/kum/hu/bal/Aktualis/Palyazatok/egyeb_palyazatok

Bővebb információt itt talál:

http://www.kum.hu/kum/hu/bal/eu/2011_eu_elnokseg/

http://www.kum.hu/kum/hu/bal/eu/2011_eu_elnokseg/elnoksegi_publikaciok/

http://server1.nfgm.gov.hu/dunastrategia

 

Újabb árcsökkenés a CivilTech programban!

2010. november 1-től árfolyamváltozás miatt, tovább csökkentek a CivilTech programban elérhető termékek árai! Aktuális árakról bővebben tájékozódhatnak a CivilTech program termékkatalógusában.

Ajánlat csomagok civil szervezeteknek

Szeretne szervezetének új, jogtiszta szoftvereket rendelni a CivilTech programon keresztül, de nem tudja, mire lenne szüksége? A CivilTech csapata összeállított 3 ajánlat csomagot, amely kis, közepes és nagy szervezetek számára nyújt segítséget. Ezek a csomagok tartalmazzák, hogy a különböző méretű szervezeteknek milyen szoftverekre lehet szüksége a sikeres működéshez és a mindennapi élethez. Ezeket a csomagokat, www.civiltech.hu oldalon, az Ajánlat csomagok menüpontban találja meg. A CivilTech programban szereplő termékek listáját, a katalógus menüpontban olvashatja.

 

Tájékoztató a 2010. évi NCA pályázatok aktuális állapotáról

2010.10.19.

A 2010. évi NCA pályázatok szerződéskötési folyamata a végéhez közeledik – erről adunk részletes tájékoztatást.

6.251.457.178 forint értékben támogatták idén az Nemzeti Civil Alapprogram Kollégiumai a civil szervezetek működési és szektorfejlesztési pályázatait. Eddig – még egy pályázati kiírásra lehet pályázni – összesen 18.547 pályázat érkezett, ebből 11.063 működési és 1.307 szakmai projekt nyert el pályázati pénzt. A működési pályázatokra átlagosan 418.186 Ft-ot, míg a szakmai pályázatokra átlagosan 1.595.114 Ft-ot ítéltek meg a testületek.

Működési támogatást megítélő kollégiumok és a szakmai kollégiumok döntéseiről és az egy nyertes pályázatra jutó támogatási összegekről készült grafikont a www.nca.hu oldalon tekinthetik meg.

A nyertes pályázatok 83%-ára már szerződést kötöttünk, több mint 4,3 milliárd forintot ki is fizettünk a civil szervezeteknek. Természetesen a következő napokban is folyamatosan kötjük meg a támogatási szerződéseket, kérjük a pályázókat, hogy minél előbb küldjék meg a kiértesítő levelekben, illetve a hiánypótlási felszólításokban szereplő iratokat.

forrás: ESZA Nonprofit Kft.

 

Irány a Szövet, a civil ki-kicsoda!

A Szövet egyszerre nonprofit adatbázis és közösségi portál, amely a magyarországi civileknek készült. Regisztráljon minden civil - szervezet és egyén egyaránt -, hogy az interneten is felépüljön a hazai civil háló! Információk civil szervezetekről, munkatársakról, kapcsolatok, hirdetmények. www.nonprofit.hu/szovet

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB