spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. október arrow KIADVÁNYAJÁNLÓ
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2010. oktĂłber 11.

Bíró Endre: Hol tartunk?
A civil nonprofit szervezetek jogi szabályozásának problémái

 A B/5 formátumú, 90 oldalas könyvet civil szervezetek, könyvtárak, oktatási intézmények és információs hálózatok térítésmentesen igényelhetik a kiadó Jogismeret Alapítvány 1134 Budapest, Pattantyús u.11. szám alatti irodájában személyes átvétellel (telefonos időpont egyeztetés után: +36-1-787-4856) vagy felbélyegzett válaszboríték postai megküldésével. A könyv letölthető a www.jogismeret.hu honlapról is.

Nyári Egyetem

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a „Nyári egyetem a közösségi részvétel fejlesztéséért”, témája a társadalmi szolidaritás-összetartó társadalom volt. A Közösségfejlesztők Egyesülete, a Civil Kollégium Alapítvány és a Magyar Művelődési Intézet szervezésében megvalósuló négy nap minden eseményéről videó összefoglaló és írásos jegyzet is készült, ez a sokszínű és gazdag anyag, az alábbi linken érhető el: http://nyariegyetem.adattar.net/

 

ÁRH

2010. szeptember 20-26.között országszerte lezajlottak az Állampolgári Részvétel Hetének eseményei, rendezvényei. Ezekről a programokról részletes tájékoztató olvasható a http://reszvetelhete.wordpress.com oldalon.

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB