spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. október arrow IBSEN BÉRLETEK
IBSEN BÉRLETEK
2010. oktĂłber 11.

A művészet magával az emberrel együtt született meg, éppen ezért úgy kell tekintenünk rá, mint alapvető szükségletünkre. Számomra még ma is az a természetes, kerek és egész világ, ahol az emberek énekelnek, táncolnak, verset írnak, verset mondanak, rajzolnak, festenek, gyöngyöt fűznek, fát faragnak – és nem csak pénzt olvasnak.”

Véghelyi Balázs

Színház, bábjáték, komolyzene, történelem, tudomány, irodalom, képzőművészet – szétválaszthatatlan, egymást generáló, újjáteremtő területei a művészetnek. Ha kultúráról beszélünk, egyik sem maradhat ki a sorból, hiszen együtt építik fel bennünk a teljesség, az egész érzését, minden érzékszervünkre hatnak, más-más módon, mégis ugyanazt a magasrendű célt szolgálva vezetnek bennünket a szépség, az esztétika, az élet legmagasabb rendű formája felé.

A Békés Megyei Önkormányzat ennek szellemében egy Magyarországon egyedülálló kezdeményezést indított útjára, az Ibsen bérletrendszert. Az Ibsen Házhoz kapcsolódó összművészeti termékcsomag hét megyei kulturális intézmény legszínvonalasabb programjaiból korosztályokra specializálódva kínál egy összeállítást. Ezáltal Békés megye lakossága jutányos áron juthat hozzá a kulturális élet széles palettáján létrehozott produkciókhoz.  Az évados rendszerű, különleges bérletkonstrukció célja, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben egy olyan kivételes lehetőséget biztosítson Békés megye lakossága számára, mellyel a választás kényszere nélkül találkozhat a kultúra összes, minden művészeti ágat átfogó területével, ugyanakkor az Ibsen Bérlettel egy időben elindított A kultúra gazdagít elnevezésű programmal egyéb kedvezmények birtokába is kerülhet: közel száz piaci szereplő bevonásával a hétköznapi élet több színterén vásárolhatja le bérletének árát.

A bérletrendszer 6 korosztályra specializálódva kínál tartalmas szórakozást: a Kismanó, a Gyermek, a Junior I., a Junior II., a Prémium, valamint a Szenior bérlet kifejezetten egy-egy meghatározott korcsoport igényeit, érdeklődési körét igyekszik kielégíteni.

Az IBSEN Bérletet közel húsz értékesítési ponton – Tourinform irodákban, könyvtárakban, művelődési házakban – vásárolhatják meg az érdeklődők a megye több településén.

A bérletek 2010. október 15-ig vásárolhatók meg! További információ: www.ibsenhaz.hu

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB