spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. szeptember arrow MEGYEI PROGRAMOK
MEGYEI PROGRAMOK
2010. szeptember 19.

ADJ JELET MAGADRÓL

Siketek Világnapja

Regionális rendezvény Békéscsabán

Időpontja: 2010. szeptember 18. (szombat) 10:00 óra

Helyszíne: Csaba Center földszint

Rendezvényszervezők:

SINOSZ Békés Megyei Szervezete, 66/325-932

SINOSZ Békés Megyei Jelnyelvi Tolmácsszolgálata, +3670/317-3403

                                  

FELHÍVÁS!

Játék-Szín"

 

2010. november 19-én a Mentálhigiénés Egyesület megrendezi a III. "Játék-Szín" Dél-alföldi Regionális Amatőr Színjátszó Találkozóját, pszichiátriai betegek részére.

Az előzetes felhívás célja, hogy a jelentkezőknek legyen elég idejük a darabok kiválasztására, felkészülésre, a színdarabok próbálására.

Az eddigi rendezvények nagy sikerrel kerültek bemutatásra, így szeretnénk, ha minél több jelentkező csoport lenne, és együtt vehetnénk részt a hagyományteremtő rendezvényen.

A programmal kapcsolatban tájékoztatást lehet kérni Tapasztó Jánosnétól, a 06-30-658-96-98-as számon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címe

KÖNYVBEMUTATÓ

„Tudják Önök, hány babakocsi kell egy kétgyermekes háztartásba? Vagy mire való egy jó rücskös lábtörlő? S azt, hogy a kamaszkor már a születéskor elkezdődik? Igen, apává lenni nem nehéz. Apának lenni - az az igazi kihívás. A kötet írásaiban egy család, a mi családunk örömei tárulnak fel soktucatnyi képben - apa-képben. Én olykor kacagva írtam. Az Olvasónak legalább csendes derűt kívánok.”

Ezekkel a sorokkal ajánlja könyvét Süveges Gergő, a Magyar Televízió műsorvezetője.

A Békés Megyei Tudásház és Könyvtárban 2010. október 7-én 17 órai kezdettel találkozhatnak, beszélgethetnek vele olvasásról, irodalomról, a könyvéről, a családról, a televíziózásról…

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB