spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. június arrow KIADVÁNY
KIADVÁNY
2010. jĂşnius 10.

TRIPLET
A spanyol, belga, magyar civil társadalom hozzájárulása a trió EU-elnökséghez
Osváth László


A spanyol, belga és magyar civil együttműködésre épülő "Triplet" projekt mindenekelőtt azt a felismerést juttatja kifejezésre, hogy a "trió" elnökség nem csupán a politikusok, a diplomaták és a szakemberek számára jelent kihívást és újszerű cselekvési lehetőséget. Meggyőződésünk, hogy civil részvétel, hozzájárulás nélkül nem lehet sikeres egyetlen elnökség sem.

(Részlet az előszóból)

Magyar-angol kétnyelvű kiadvány.


Európa Ház - Fundación Once - Pour la Solidarité Budapest, 2010

100 oldal

ingyenes kiadvány

A könyv megrendelhető a Nonprofit könyvesboltban:

http://www.eucivil.hu/konyvesbolt/?id=619

forrás: www.eucivil.hu

 

 

CÍMTÁR

 

Kedves Civil Szervezet Vezető!

 

A proHáló hálózat kiadásában megjelentettük A Nonprofit Címtár - Hálózatok és együttműködések a harmadik szektorban 2009 című kötetet, mely a hálózat szellemi műhelyében készült, és  nonprofit szakmai sorozatunk 3. kiadványa.

A címtárban olyan együttműködési formák (civil fórumok, kerekasztalok, szövetségek, társulások stb.) mutatkoznak be, amelyeket civil szervezetek hoztak létre, s fontos szerepet töltenek be térségük civil társadalmában.

 

A kiadvány megjelentetésének célja a területi együttműködések tapasztalatainak megosztása, közreadása volt, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy további együttműködéseket generáljon. A közel 70 hálózati együttműködésről megyénkénti lebontásban kapunk képet, információkat. A hiánypótló adatbázis beszerezhető a proHáló tagszervezeteinél.

A kiadvány adatbázisa elérhető a portálon, elektronikus adatbázis formájában.

Ha kezdeményezésünk elnyerte tetszését, a www.prohalo.hu portálon közvetlenül, kitölthető adatlapon történő regisztrációval vagy a proHáló hálózat Békés megyei tagjától igényelhető adatlap kitöltésével ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) bekerülhetnek az adatbázisba.

Közösségfejlesztők

Békés Megyei Egyesülete

a proHáló hálózat

Békés megyei tagja

 

 
< Előző   Következő >
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB