spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. május arrow KIADVÁNYAJÁNLÓ
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2010. május 10.

A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat és az Ifjúsági Szakértők Társasága közös kiadásában megjelent az Ifjúságügy, ifjúsági munka, ifjúsági szakma című módszertani kézikönyv. A kézikönyv 1000 példányban került nyomtatára első körben, és ingyenesen igényelhető.

A könyv folytatása és gyakorlati kiegészítője a hasonló nevű elméletalkotó könyvnek, amelyet szándékaink szerint egy szöveggyűjtemény tesz majd teljessé. Olyan módszertani gyűjteményt hoztunk létre, amely az elméletet kiegészítve gyakorlati-módszertani támogatást ad azoknak, akik nem-formális keretek között közvetlenül fiatalokkal foglalkoznak, beleértve az ifjúságsegítőket, szakirányú hallgatókat, civil szervezetek és nem-formális csoportok aktivistáit, vezetőit, önkénteseit, valamint szakirányú kutatókat és hivatalnokokat. Könyvünk elsősorban nekik szól.

Módszertani kézikönyv kapcsos könyv formában készült, ami azt jelenti, hogy a tartalom folyamatosan kiegészíthető és frissíthető.

A kézikönyv a Mobilitás regionális irodáiban személyesen és az e-mail címeiken igényelhető, a tartalom pedig a www.mobilitas.huinternetes portálon is letölthető.

 

 
< Előző
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB