spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó
Napraforgó
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2013. jĂşnius 10.

Új KSH kiadvány: A nonprofit szervezetek humán erőforrása

A kiadvány a nonprofit szektor humánerőforrás-helyzetét a munkavállalók demográfiai jellemzőinek, illetve a foglalkoztatottak speciális csoportjai munkaerő-piaci helyzetének elemzésével mutatja be.

Tovább...
 
Megjelent az E-Napraforgó júniusi száma
2013. jĂşnius 10.

null

 
Népfőiskolai kollégiumot hoztak létre Kötegyánban
2013. május 10.

Április 25-26-án megalakult a Békés-Bihar Népfőiskola Kollégium. Az alakuló összejövetelen – melynek helyszíne a Tarján-puszta Vendégház volt - a résztvevők műhelymunka keretében ismerkedtek meg azokkal a szakmai irányzatokkal, amelyek a jövőben meghatározhatják a népfőiskola tartalmi tevékenységét.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. május 10.

Munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztése az Ösvény Alapítványnál

2013. április 19-én Békéscsabán a Szlovák Kultúra Házában került megrendezésre a füzesgyarmati  Ösvény Esélynövelő Alapítvány TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0007-es projektjének rendezvénye, civil szervezetekkel való együttműködés keretében.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. május 10.

Zöld Forrás 2013 – Pályázat környezet- és természetvédelmi civil szervezetek részére

A Vidékfejlesztési Minisztérium meghirdeti a Zöld Forrás 2013 pályázatot a Nemzeti Környezetvédelmi Program céljainak megvalósítása érdekében állami feladatok átvállalására, a környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, a nemzeti környezet- és természetvédelmi célok elérésében közvetlenül feladatot vállaló civil szervezetek (egyesületek és alapítványok) részére.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. május 10.

"Az új civil törvény értékelése és elemzése"

Az Ökotárs Alapítvány, az Életfa Kulturális Alapítvány és a Csabagyöngye Kulturális Központ Civil Irodája szeretettel meghívja Békés megye civil szervezeteit a „Az új civil törvény értékelése és elemzése” fórumsorozat rendezvényére.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2013. május 10.

20 éves a Nemzeti Kulturális Alap – Az idei év első sajtóreggelije az NKA-nál

L. Simon László, a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke 2013. április 24-én 9 órai kezdettel tartotta az NKA idei évi első sajtóreggelijét, amelyen az Alapot érintő legfontosabb változásokról, eseményekről, a szakmai kollégiumok ez évi döntéseiről számolt be a sajtó megjelent képviselőinek, illetve az érdeklődőknek.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2013. május 10.

Civil szervezetek kézikönyve
Szerkesztette: Dr. Latorcai Csaba, Szablics Bálint
Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

A könyv, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 2012. július 1. napján hatályos szövege alapján mutatja be a civil szervezetek működésére vonatkozó legfontosabb szabályokat.

Tovább...
 
Bentlakásos szakmai műhely
2013. május 10.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is megrendezi a civil szervezet vezetők bentlakásos szakmai műhelyét       Doboz-Szanazugban, melynek időpontja 2013. augusztus 9-10. A részletes program hamarosan olvasható lesz a civilek.csabanet.hu honlapon.

 
Megjelent az E-Napraforgó májusi száma
2013. május 10.

null

 
Megjelent az E-Napraforgó áprilisi száma
2013. április 11.

null

 
Közművelődés: helyzetbe kell hozni a közösségeket
2013. április 11.

A városi és vidéki közművelődési munka hasonlóságai és különbözőségei címmel szervezett konferenciát a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete április 5-én Békéscsabán, a Szlovák Kultúra Házában. Az összejövetel fókuszában a közösségek építése, a helyi társadalom fejlesztésének szakmai irányai álltak, melynek kulcsszavai: bátorítás, információközvetítés, partnerség, „helyzetbe hozás”.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. április 11.

Születésnap - 5 éves a Körösök Völgye Látogatóközpont

Március elején Ligeti vásáron ünnepeltük meg Látogatóközpontunk 5 éves születésnapját, ahol házi torták versenye színesítette a programot. Nagy izgalommal vártuk a versenyre a nevezéseket és fantasztikus meglepetés volt az érkező 22 gyönyörű, finomabbnál finomabb házi torta.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. április 11.

Megjelentek a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram 2013-as pályázati kiírásai

Pályázati felhívás a határon túli gyermek és ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek és ifjúsági szakemberek rendezvényeinek támogatásara

(A pályázat kódja: IFJ-GY-13-A)

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. április 11.

Meghívó

A Magyar – Lengyel Baráti Kulturális Egyesület és a Lengyel Önkormányzat szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a          MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA alkalmából Péter Erika költőnőnek verses-zenés gyermek-műsorára.

Közreműködik: Szák Kocsis Péter gitáros

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 91 - 105 / 565
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB