spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Friss hírek
Friss hírek
Támogatások bűncselekmények áldozatai részére
2007. január 24.

A bűncselekmények áldozatainak segítéséről és az állami kárenyhítésről szóló 2005. évi CXXXV. törvény a bűncselekmények áldozatai részére az állam az alábbi támogatásokat nyújtja

1)      Érdekérvényesítés elősegítése: segítség az alapvető jogok érvényesítéséhez, egészségügyi, szociális ellátások igénybevételéhez, minden áldozatnak.

A kérelem benyújtásának ideje a bűncselekmény elkövetésétől számított 6 hónap.
Tovább...
 
ÖNKÉNTES MENEDZSMENT A CIVIL SZERVEZETEKBEN
2007. január 11.

Önkéntes Központ Alapítvány Képzési Program tematikus képzés civil szervezetek számára

Az ÖKA küldetésével összhangban a Képzési Program célja, hogy segítse a társadalomban jelenlévő szervezetek, szerveződések és egyének önkéntességgel kapcsolatos ismereteinek fejlesztését. Célja, hogy az önkéntesekkel foglalkozó civil, állami és for-profit szervezetek felkészülten foglalkozhassanak az önkéntesekkel, valamint, hogy az önkéntesség eszméje értékteremtő eszközként épüljön be a társadalmi tudatba. A Képzési Program a nem-formális oktatás formájában létrejövő képzések és találkozási lehetőségek megteremtésével kívánja elérni célját.
Tovább...
 
Felhívás brüsszeli tanulmányúton való részvételre civil szervezetek tagjai számá
2007. január 04.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete 2007. február elején 4 napos brüsszeli tanulmányutat szervez civil szervezetek tagjai számára.

Az Európai Bizottság egyik fő célja, hogy közelebb hozza Európát az állampolgárokhoz. Ezért a korábbi évekhez hasonlóan idén is szervezünk tanulmányutat Brüsszelbe civil szervezetek számára, az Európai Unió intézményeinek székhelyére azzal a céllal, hogy a résztvevők megismerjék az EU intézményrendszerét, első kézből szerezzenek tudomást a döntéshozatalról, és hazatérve továbbadják ismereteiket, tapasztalataikat a környezetükben.
Tovább...
 
A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ÉS EURÓPAI INTEGRÁCIÓ KOLLÉGIUMA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
2007. január 03.

A Nemzeti Civil Alapprogram Nemzetközi Civil kapcsolatok és Európai Integráció Kollégiuma pályázati felhívást tesz közzé, melynek célja az NCA törvény 3. § szerinti civil szervezetek határon túli magyar szervezetekkel való együttműködésének erősítését segítő közhasznú tevékenységek támogatása.

Támogatási keretösszeg: 69 388 000 Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. január 29.
Tovább...
 
AZ NCA CIVIL SZOLGÁLTATÓ FEJLESZTŐ ÉS INFORMÁCIÓS KOLLÉGIUMA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
2007. január 03.

A Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázati felhívást tesz közzé, melynek célja az NCA törvény 3. § szerinti civil szervezetek meglevő országos és regionális civil nyomtatott sajtótermékei fejlődésének támogatása (NCA-CIV-06-I).

Támogatási keretösszeg: 73.143.000,- Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. január 29.
Tovább...
 
AZ NCA CIVIL ÖNSZERVEZŐDÉS, SZAKMAI ÉS TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS KOLLÉGIUMA
2007. január 03.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Nemzeti Civil Alapprogram Civil Önszerveződés Területi és Szakmai Együttműködés Kollégiuma pályázati felhívást tesz közzé, melynek célja az azonos ágazatban vagy területen működő, illetve közös érdekekért, szakmai célokért tevékenykedő civil szervezetek tartós együttműködésének továbbfejlesztése.

Támogatási keretösszeg: 48 846 000 Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. január 29.
Tovább...
 
AZ NCA DÉL-ALFÖLDI REGIONÁLIS KOLLÉGIUMA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
2007. január 03.

A Nemzeti Civil Alapprogram Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázati felhívást tesz közzé, melynek célja az NCA törvény 3. § szerinti civil szervezetek 2006. évi működéséhez kapcsolódó kiadásaihoz történő hozzájárulás.

Támogatási keretösszeg: 44.264.000,-Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. január 29.
Tovább...
 
<< Első < Előző 51 52 Következő > Utolsó >>

Eredmények 766 - 772 / 772
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB