spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. május
2009. május
SAJTÓTÜKÖR
2009. május 12.

Két alapítványt támogat Békéscsaba a külön keretből

Két alapítványnak is rendkívüli forrásokat szavazott meg legutóbbi ülésén a békéscsabai képviselő-testület. A 18. Csabai Garabonciás Napok megvalósítására a rendezvény nevét viselő alapítvány 1 millió 350 ezer forintot kapott. A Balassi Táncegyüttes működéséért felelős civil szervezetnek pedig 600 ezer forintot juttat a város.

Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK, KONFERENCIÁK
2009. május 12.

KULTURÁVAL FOGLALKOZÓ CIVIL SZERVEZETEK  TALÁLKOZÓJA

Szeretettel és Tisztelettel meghívjuk Önt a Dél-alföldi régióban működő kultúrával, közművelődéssel foglalkozó egyesületek, alapítványok, találkozójára.

A rendezvény időpontja: 2009. május 15. (péntek) 09.00 órától.

Tovább...
 
CIVIL NAPLÓ
2009. május 12.

KELL A MOTOR

Tájékoztató a „Sárréti kerekasztal és jövőműhely” működtetése című projekt aktuális programjairól

Körösladányban 2009. március 28-án az Aszatos Miklós Művelődési Központban, Okányban április 18-án a Fehérfolt Egyesület által fenntartott Közösségi Házban tartottuk meg a soros következő „többfunkciós-találkozónkat”.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2009. május 12.

Pályázati felhívás civil szervezetek parlagfű mentesítési tevékenységének támogatására

A "Parlagfűmentes Magyarországért" Tárcaközi Bizottság (TB) és a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) a 2009. évi országos parlagfű mentesítési program keretében az alábbi pályázati felhívást teszi közzé:

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2009. május 12.

AZ NCA Tanácsának stratégiaalkotással kapcsolatos közleménye

Tisztelt Érintettek!
Az NCA Tanácsa ezúton is vitára teszi közzé a Nemzeti Civil Alapprogram stratégia-tervezetét. Kérjük, hogy szövegszerű javaslatait a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre küldjék meg nekünk legkésőbb május 20-ig. A kezdeményezéseket igyekszünk beépíteni a tervezetbeA tervezet megtekinthető a www.nca.hu – honlapon.

Tovább...
 
AJÁNLÓ
2009. május 12.

Megjelent az ÚTMUTATÓ a Nemzeti Civil Alapprogram 2008. évi pályázatainak szakmai és pénzügyi elszámolásához című dokumentum

A Nemzeti Civil Alapprogram 2008. évi pályázati beszámolóinak elkészítéséhez útmutatót készítettünk, melyet ezúton adunk közre annak érdekében, hogy a civil szervezetek minél könnyebben tudják elkészíteni szakmai és pénzügyi elszámolásukat.

Tovább...
 
NCA információs nap a 2008. évi pályázatok beszámolásával kapcsolatban
2009. május 12.

Az ESZA Kht. és a Civil Szolgáltató Központok együttműködése keretében a Békés Megyei Civil Szolgáltató Központ (közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete) információs napot szervez a 2008. évi NCA pályázatok beszámolásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB